from €130,00/night
Book Now

Eclectic Style Apartment

Ξενοδοχείο: Allofts

Σε αυτό το διαμέρισμα εκλεπτυσμένου στυλ, κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει έναν επιμελημένο συνδυασμό πολυτέλειας και δημιουργικότητας. Καθώς περνάτε από την είσοδο της πόρτας, παρασύρεστε αμέσως σε έναν χώρο που αποπνέει γοητεία και χαρακτήρα. Το σαλόνι είναι μια ζωντανή ταπετσαρία χρωμάτων και υφών, με έναν εκλεκτικό συνδυασμό επίπλων που συνδυάζουν άψογα την άνεση με το στυλ. Βυθιστείτε στον βελούδινο καναπέ και απολαύστε έναν εντυπωσιακό τοίχο διακοσμημένο με μια μαγευτική ταπετσαρία που προσθέτει βάθος και χαρακτήρα στο χώρο.

Η μοντέρνα κουζίνα διαθέτει άνετους πάγκους και επαρκή αποθηκευτικό χώρο.

Καθώς κατευθύνεστε προς την κρεβατοκάμαρα, περνάτε μέσα από μια μοντέρνα πόρτα- καθρέφτη. Το ίδιο το υπνοδωμάτιο είναι ένα καταφύγιο άνεσης και στυλ, με ένα πολυτελές Queen-sized κρεβάτι ντυμένο με πεντακάθαρα κλινοσκεπάσματα και βελούδινα μαξιλάρια. Τα μεγάλα ανοίγματα πλημμυρίζουν το δωμάτιο με φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Με την εκλεκτική του γοητεία και τις σύγχρονες ανέσεις, αυτό το πολυτελές διαμέρισμα προσφέρει μια διαμονή απαράμιλλης κομψότητας και άνεσης.

Air Conditioning
Αυτόνομη Θέρμανση
Προϊόντα περιποίησης μπάνιου
Ντουλάπα
Παροχές Καφέ & Τσάι
Τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40"
Πιστολάκι Μαλλιών
Σίδερο και Σιδερώστρα
Κουζίνα
Καθιστικό
Mini-Bar
Μοντέρνα Επίπλωση
Καθαρισμός Δωματίου
Μπάνιο με Ντους
Παράθυρα με Ηχομόνωση
Wifi
Ηλεκτρονικές Κλειδαριές
Δείτε περισσότερα
from €130,00/night
30/11/2024
-
01/12/2024

Owner

Allofts_user

Member Since 2023

elEL